Connect with us

Burcu Biricik'ten karnı burnunda pozlar! 'Her gün dokuz doğuruyorum'

"Emre Yetkin ile 2016 yılında nikah masasına oturan ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya sayfasından karnı burnunda pozlarını paylaştı. Ünlü ismin gönderisine, beğeni ve yorum yağdı."

Burcu Biricik'ten karnı burnunda pozlar! 'Her gün dokuz doğuruyorum'

2016 yılında nikah masasına oturan Burcu Biricik Emre Yetkin çifti geçtiğimiz ocak ayında bebek müjdesi ile magazin gündemine gelmişti İkilinin kız bebek beklediği ortaya çıkmıştı

KIZININ ADINI AÇIKLADI Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisindeki performansıyla göz dolduran ünlü isimin kızına vereceği isim, geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı.35inci doğum günü için yapılan pastasında Luna yazdığı görülen Burcu Biricik, mumları üflemeden önce sevdiklerine duygusal bir konuşma yapmıştı. Ünlü isim kızının adını da böylelikle açıklamış olmuştu. Burcu Biricikten karnı burnunda pozlar Her gün dokuz doğuruyorum BEĞENİ YAĞDI İlk kez anne olmak için gün sayan Burcu Biricik, son olarak 3.6 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Burcu Biricikten karnı burnunda pozlar Her gün dokuz doğuruyorum Karnı burnunda çekilen karelerini Gülümse Luna, gülümse mesajıyla Biricik'e, kısa sürede 183 bin beğeni geldi. Burcu Biricikten karnı burnunda pozlar Her gün dokuz doğuruyorum Güzel oyuncunun gönderisine; "En güzel anne adayı", "Şu fotoğrafta Lunanın kucağında olduğu versiyonunu beklemekten her gün ben dokuz doğuruyorum" ve "Maşallah sana" şeklinde yorumlar yapıldı.